Facebook Boka tid direkt
Facebook

Några punkter att tänka på

Går du regelbundet på behandling hos mig, och känner att du vill jobba med din hälsa lite extra så kommer här några punkter att tänka på för att Du ska må så bra som bara Du kan.

SÄNGEN:
Allra bäst är att ha en skumgummi-, tempurmadrass eller liknande med träribbsbotten. Byt ut eventuella spiralmadrasser, resårkärnor mm.

MOBILEN:
Lämna mobilen utanför sovrummet när du sover, och stäng av den om möjligt.
Använd en batteridriven klocka som väcker dig.

DATOR och andra ELAPPARATER:
Tänk på att använda datorn så lite som möjligt och sedan stänga av den. Många av våra elapparater påverkar oss negativt. Har du router hemma så stäng av även den så ofta och mycket du kan när du är hemma, speciellt nattetid så kroppen får bästa förutsättningarna till vila och återhämtning.

MAT:
Du får gärna fråga mig om råd så kan vi prata igenom vad för kost som skulle kunna vara bra för dig att följa.

MÖGEL/ FUKT I BOSTADEN/JOBBET:
Mögel och fukt påfrestar våra kroppar och påverkar oss negativt. Du som vet med dig att du har mögel/fukt i din omgivning bör snarast få den sanerad.

GLASÖGON/ SMYCKEN:
Undvik gärna att använda smycken och glasögon av metall i den mån du kan, välj plast istället.

Rekommendationer
Efter att jag sovit på en Solenergi filt i ca 1 månad så är mitt senadrag är nästan helt borta! Och jag som tidigare haft så problem att sova för att jag brukade få senadrag ungefär varannan timme på natten.Det känns helt fantastiskt!
Tyra
Mitt förtroende för Monica är till 100%, hon kan verkligen sin sak och brinner för det hon gör. Hon anpassar också massagen efter vilket behov man har vid besöket.
Monica är en fantastik och jag rekommenderar henne varmt.
Agneta
prev next