Facebook Boka tid direkt
Facebook

Några punkter att tänka på

Du som regelbundet går på behandling hos mig.
För att just Du ska kunna må så bra som bara Du kan, råder jag dit att tänka på följande:

SÄNGEN:
Allra bäst är att ha en skumgummi-, tempurmadrass eller liknande med träribbsbotten. Byt ut eventuella spiralmadrasser, resårkärnor mm.

MOBILEN:
Lämna mobilen utanför sovrummet när du sover, och stäng av den om möjligt.
Använd en batteridriven klocka som väcker dig.

DATOR och andra ELAPPARATER:
Tänk på att använda datorn så lite som möjligt och sedan stänga av den. Många av våra elapparater påverkar oss negativt. Har du router hemma så stäng av den så ofta och mycket du kan när du är hemma, speciellt under natten när kroppen behöver vila och återhämta sig.

MAT:
Följa de kostråd vi gemensamt kommer fram till.

MÖGEL/ FUKT I BOSTADEN/JOBBET:
Mögel och fukt påfrestar våra kroppar och påverkar oss negativt. Du som vet med dig att du har mögel/fukt i din omgivning bör snarast få den sanerad.

AMALGAM:
Du bör sanera dina tänder från amalgam och andra metaller. Sanering av tänderna beräknas ta ca 2 år. Är du intresserad gå igenom den processen så informerar jag gärna hur det kan gå till.

TANDSTÄLLNING:
Har du tråd som är fästad på baksidan av dina framtänder eller på annan osynlig plats i munnen så informera mig om det.

GLASÖGON/ SMYCKEN:
Undvik använda smycken och glasögon av metall, välj plast istället.

DIN PARTNER:
Tänk på att om din partner fortfarande har kvar sitt amalgam i sin mun så andas han/hon ut amalgamångor ur sin mun, och som du andas in varje natt.

Rekommendationer
Efter att jag sovit på en Solenergi filt i ca 1 månad så är mitt senadrag är nästan helt borta! Och jag som tidigare haft så problem att sova för att jag brukade få senadrag ungefär varannan timme på natten.Det känns helt fantastiskt!
Tyra
Mitt förtroende för Monica är till 100%, hon kan verkligen sin sak och brinner för det hon gör. Hon anpassar också massagen efter vilket behov man har vid besöket.
Monica är en fantastik och jag rekommenderar henne varmt.
Agneta
prev next