Facebook

Vaccinationsskador och Tungmetallsförgiftning

Symtom vid kvicksilverförgiftning

Många människor idag bär på någon form av kvicksilverförgiftning. Vanligaste orsakerna till att man fått en  kvicksilverförgiftning/tungmetallsskada är antingen via vaccinationer, eller så att man har en eller flera amalgamfyllningar i tänderna. I vacciner har det under många år använts kvicksilver som konserveringsmedel, och amalgam innehåller olika sorters tungmetaller såsom kvicksilver etc.

Kvicksilvrets giftpåverkan på hjärnan ger sig uttryck i många olika symtom. Det vanligaste är nog att man känner sig ständigt och helt obegriplig trött både fysiskt och psykiskt.
Många sjukdomar idag är ett resultat av någon form av kvicksilverförgiftning Det kan ge infektioner, inflammationer, störningar på galla, lever och njurar samt kärlkramp. Det handlar även om skador på nervsystem, hypofys, sköldkörtel, könskörtlar, lungsjukdomar och kroniska inflammationer i bihålor, öron, käke, m m.

Andra symtom kan vara ökad irritabilitet, lynnighet med plötsliga och omotiverade vredesutbrott, bristande koncentration, nedsatt minne, sänkt intellekt, sänkt arbetskapacitet, självutplånande med avsaknad av självförtroende, initiativlöshet, skygghet och svåra depressioner.

Det är Viktigt att vi alla förstår hur farligt kvicksilver är. Att det under en graviditet förs över till våra barn. Under 1970-talet fick gravida kvinnor gratis tandvård och många passade då på att laga sina tänder vilket resulterade i att barnen som föddes fick då antigener mot tungmetaller. Därefter fick barnen polio- och MPR-vaccinationer som innehöll höga doser kvicksilver, tillsatt som konserveringsmedel i sprutorna. Allt det här gjorde att barnen fick allergiska reaktioner som t ex eksem, förstoppning, andnöd, nedsatt immunförsvar, matallergier och astma.

Förbud mot kvicksilveranvändning

2008 blev det förbjudet att använda amalgam som tandlagningsmaterial i Sverige. I dag används olika plastmaterial i stället.
2009 förbjöds kvicksilver i vaccinationer och byttes i stället ut till aluminium som visat sig vara lika farligt som kvicksilver och ger samma symtom som kvicksilver.

Trots förbudet mot att använda kvicksilver i vaccinationer så beslutade Sverige 2010 för att använda sig av ett svininfluensavaccin som innehöll just kvicksilver, och inte nog med det! Det innehöll 3 gånger starkare dos än tidigare – före förbudet. Flera blev skadade och några dog av sviterna.

 

Tips på hemsida i ämnet Vaccinationsskador:

Vaccin.me

 

Tips på böcker i ämnena:

Vaccinationer: risker och skador: Dr. Mayer Eisenstein, Neil Z Miller

Smärta i fokus: Tandläkare Karin Öckert

Kvicksilver från tandamalgam: Patrick Störtebecker

Tänderna Sambandet mellan tänder och sjukdom: Håkan Helgetun

Rekommendationer
Efter att jag sovit på en Solenergi filt i ca 1 månad så är mitt senadrag är nästan helt borta! Och jag som tidigare haft så problem att sova för att jag brukade få senadrag ungefär varannan timme på natten.Det känns helt fantastiskt!
Tyra
Mitt förtroende för Monica är till 100%, hon kan verkligen sin sak och brinner för det hon gör. Hon anpassar också massagen efter vilket behov man har vid besöket.
Monica är en fantastik och jag rekommenderar henne varmt.
Agneta
prev next