Facebook Boka tid direkt
Facebook

Semesterledighet sommaren 2022

on 13 jul 2022

Nu tar jag ledigt veckorna 28-30 för att njuta av solen och värmen och låta dagarna komma och gå, utan för många planer. Jag hoppas att du också får tid till att bara vara och att vi ses igen i augusti.
Tills dess önskar jag dig en riktigt skön och avkopplande ledighet med lata dagar i solen!

Rekommendationer
Efter att jag sovit på en Solenergi filt i ca 1 månad så är mitt senadrag är nästan helt borta! Och jag som tidigare haft så problem att sova för att jag brukade få senadrag ungefär varannan timme på natten.Det känns helt fantastiskt!
Tyra
Mitt förtroende för Monica är till 100%, hon kan verkligen sin sak och brinner för det hon gör. Hon anpassar också massagen efter vilket behov man har vid besöket.
Monica är en fantastik och jag rekommenderar henne varmt.
Agneta
prev next