Facebook Boka tid direkt
Facebook

Bio-foton dagar

on 15 apr 2016

Hjärtligt välkommen till mina Bio-foton dagar den 20-21 April, och lördag den 23 April.

Mät din ENERGI-STATUS i kroppen!
Testa hur enkelt det är att tanka upp ”NY ENERGI” med hjälp av en HELT UNIK och FANTASTISK produkt, speciellt framtagen för Firma Licht des Lebens ”LdL” lokaliserad i Dortmund Tyskland.

I samarbete med ”LdL” arrangerar jag testa på dagar hemma hos mig onsdag och torsdag den 20-21:a April kl:19:00. Förhandsboka plats, det här kommer bli jätteintressant! Sms:a el ring på tel: 070-253 69 76, alt maila till E-post:info@emsmassage.se.
Ytterligare info gällande produkterna finns längre ner på den här sidan.

Presentation av Camilla (säljchef Sverige) och Firman Licht des Lebens ”LdL”: Jag heter Camilla Cassersten och är född och uppväxt i Karlskoga. Sedan 1,5 år representerar jag firma ”LdL” lokaliserad i Dortmund Tyskland. Jag tillsammans med Christian Siepmann-Tannen (de) kommer finnas på plats hos Monica för att visa upp vår nya produkt (jag översätter då Christian endast pratar Tyska och Engelska). Vi uptför energistatus mätningar på kroppens alla organ och visar hr snabbt och lätt vi kan ”tanka ” solenergi. Människor som är överaktiva blir märkbart lugnare och energi fattiga personer blir piggare och aktivare. Hos nästan alla människor kan vi se en tydlig förändring efter endast en timmes användning utav våra bio-foton produkter.

Flaska.jpgDag och tid: 20-21:a April kl.19:00 (tar ca 2 timmar), samt 23:e April kl.13:00.
Kostnad: 100:-, inkl fika
Anmälan sker via sms till tel: 070-253 69 76 eller e-post: info@emsmassage.se

OBS! Informera om ev pälsdjursallergi då djur finns i hemmet, vid ev allergier flyttar vi till annan lokal.

Varmt Välkomna till en trevlig kväll i hälsans tecken!

Rekommendationer
prev next