Facebook Boka tid direkt
Facebook

Bio-foton produkter

on 1 apr 2016

Inom kort blir jag återförsäljare av Bio-foton produkter!Hund

Med hjälp av helt unika och fantastiska Bio-foton produkterna kan du tanka upp ”ny energi” i din kropp. Produkterna är framtagna för Firma Licht des Lebens ”LdL” belägen i Dortmund Tyskland. Nu börjar jag strax sälja dessa till mina kunder, nya som gamla. Senare i April ges tillfälle att få en introduktion av vad fotoner är samt en presentation av produkterna i sig, när Camilla Cassersten som är säljchef för Norden tillsammans med Christian Siepmann-Tannen finns hos mig för en demonstration och presentation. Här får du möjlighet prova på produkterna samt att Camilla och Christian även utför energistatus mätningar på kroppens alla organ som visar hur snabbt och lätt just du kan ”tanka” solenergi. Återkommer med datum lite längre fram, så håll ögon och öron öppna du som tycker det här låter intressant. Antal platser till denna Bio-foton dag är begränsad så vill du redan nu förhandsboka din plats går det bra att maila mig till info@emsmassage.se.

Bio-foton produkter
Bio-foton produkterna är bl a en gosehund, filtar
i varierande storlekar, vattenflaska mm.
Ytterligare information om bio-foton finns att läsa här.

 

 

 

.

Rekommendationer
Efter att jag sovit på en Solenergi filt i ca 1 månad så är mitt senadrag är nästan helt borta! Och jag som tidigare haft så problem att sova för att jag brukade få senadrag ungefär varannan timme på natten.Det känns helt fantastiskt!
Tyra
Mitt förtroende för Monica är till 100%, hon kan verkligen sin sak och brinner för det hon gör. Hon anpassar också massagen efter vilket behov man har vid besöket.
Monica är en fantastik och jag rekommenderar henne varmt.
Agneta
prev next