Facebook

Bio-Foton

 

Hund

Med bio-foton energi kan du dagligen, snabbt och enkelt hjälpa din kropp att regenerera sig och tanka ny energi!

Den tyska biofysikern Fritz-Albert Popp började redan på 60-70-talet upptäcka att människokroppen innehåller ljus, och idag står det utan tvekan att vår kropp innehåller ett stort antal bio-fotoner.

Vad är fotoner?

Fotoner är för våra ögon en osynlig beståndsdel utav solljuset, vilket för dom flesta levande varelser är en livsviktig energikälla. Även vi människor tankar energi på cellnivå genom solljus.

Vad gör fotonerna?

Om vi utgår från att bio-fotoner förmedlar information inom och mellan kroppens celler, förstår vi vilket viktigt kommunikations medium dom är. Varje sekund som vi lever förmedlar bio-fotonerna 100 000 informationer INOM
cellerna.

Varför är fotoner så viktiga?

Ingenting fungerar utan kommunikation, information och ordning. En bio-foton förmedlar alltid en och samma mängd energi i en konstant hastighet. Den har ingen möjlighet att spara eller skicka mer information.

Så smart naturen än har gjort denna konstanta förmedling av information. så svårt är det för kroppen att må bra när den inte får tillräckligt med bio-fotoner.

Om vi utsätts för miljögifter, strålning, stress med mera kan det orsaka ett minus av bio-fotoner i kroppen, vilket betyder ett minus utav information inom och emellan cellerna.
Problem som uppstår på grund av detta kan vara många, vilka följder det ger är ännu inte utforskat.

Hur kan vi tanka ny energi varje dag i veckan?

Vetenskapen har lyckats ladda in foton-energi i glas och speciellt för “Livets Ljus” har det framtagits ett mysigt filtmaterial av kvartsgarn som sedan laddats med foton-energi. Detta filtmaterial är enastående i sin uppgyggnad och funktion. Insvept i en foton-energi laddad mysfilt kan kroppen på ett mjukt och fint sätt snabbt och enkelt återhämta sig. Det frambringar samtidigt den rogivande sommarkänslan i vardagen året om. Den foton-energi laddade mysfilten behåller sin funktion i 150 å, längre än ett människoliv!

Med hjälp av denna enastående mysfilt har våra tester visat att kroppen återhämtar sig 20% snabbare, mikrocirkulationen ökar och huden blir stramare.

Återkom gärna till mig med just din feedback i ärendet.Glasstenar

Rekommendationer
Efter att jag sovit på en Solenergi filt i ca 1 månad så är mitt senadrag är nästan helt borta! Och jag som tidigare haft så problem att sova för att jag brukade få senadrag ungefär varannan timme på natten.Det känns helt fantastiskt!
Tyra
Mitt förtroende för Monica är till 100%, hon kan verkligen sin sak och brinner för det hon gör. Hon anpassar också massagen efter vilket behov man har vid besöket.
Monica är en fantastik och jag rekommenderar henne varmt.
Agneta
prev next