Facebook Boka tid direkt
Facebook

Byggbaracken har kommit!

on 22 aug 2017

Hej och Välkomna!

Nu har den byggbarack som ni hittar mig i de närmaste månaderna kommit. Den är riktigt fin och mysig, alldeles nybyggd. Så nu börjar jag om igen och redan nu på Torsdag den 24:e finns det tider att boka in för behandling. Som vanligt går du in på hemsidan och trycker på Boka-knappen.

Hitta hit med bil:  Kör bil E4 norrut ca 5-6km. Sväng av vid avfarten mot Boviken/Fällbäcken och följ skyltningen mot Boviksbadet/campingen och Fällbäcken. Följ vägen runt den långa kurvan och ta andra avfarten mot Fällbäcken. eMs Massage finns vid första huset på vänster sida med en hönsgård vid vägen.

Hur du hittar hit med buss: Om man söker Fällbäcken E4 på appen Tabussen.nu får man fram vilka linjer som stannar vid E4 . Från E4 och till eMs Massage är det ca 1km. När du hoppar av vid busshållplatsen går du mot öster in genom Fällbäcksbyn och svänger höger vid T-korsningen, där finns flera postlådor. Gå över den lilla bron förbi några hus så ligger eMs Massage vid sista huset på hö sida innan Boviksbadsvägen, med en hönsgård vid vägen.
Det går även att ta Buss 1 till Solbacken via Moröhöjden, eller så Buss 2 till Solbacken via Moröbacke. När du hoppar av vid Solbacken så är det ca 1,2 km till eMs Massage. Ta cykelvägen som leder förbi Megadoor, Nordic Light och mot Boviksbadet. När du gått på cykelvägen genom skogen i närmare 0,8 km kommer du ner på vägen som leder mot Boviksbadet. Sväng höger och ta första avfarten vänster mot Fällbäcken. eMs Massage finns vid första huset på vänster sida med en hönsgård vid vägen.

Vi ses!

Rekommendationer
Efter att jag sovit på en Solenergi filt i ca 1 månad så är mitt senadrag är nästan helt borta! Och jag som tidigare haft så problem att sova för att jag brukade få senadrag ungefär varannan timme på natten.Det känns helt fantastiskt!
Tyra
Mitt förtroende för Monica är till 100%, hon kan verkligen sin sak och brinner för det hon gör. Hon anpassar också massagen efter vilket behov man har vid besöket.
Monica är en fantastik och jag rekommenderar henne varmt.
Agneta
prev next