Facebook Boka tid direkt
Facebook

Ge Mor en speciell present på MORSDAG!

on 17 maj 2016

 

Fram till och med den 27:e Maj har jag specialpris på några mycket speciella och nya produkter. Nämligen FILTAR och PONCHOS med Solenergi invävt i materialet, så att man enkelt och bekvämt kan tanka ny energi medans man städar, lagar mat eller bara sitter i soffan och tittar på tv. Det kan nog inte bli enklare, testa ska du få se!

Filt2Ord.pris på en stor FILT stl 150×200 cm och PONCHO är 2300:-/st. NU ENDAST 2000:- och just nu ingår en stor pad 30×40 cm som man enkelt lägger in i örngottet och så får man bättre och djupare sömn.

Hemligheten är att man med hjälp av en väldigt speciell teknik lyckats ladda ner solens energi (foton-energi) i en speciell glastråd som sedan är inPonchovävd i filtmaterial och tillverkat filtar, ponchos etc. Insvept i en foton-energi laddad mysfilt kan kroppen på ett mjukt och fint sätt snabbt och enkelt återhämta sig, ladda energi för dagens göromål. Kroppens stressnivå sjunker när vi använder dessa produkter vilket även gör att vi sover bättre. Användningsområdena är oändliga!

Känns det intressant och du vill handla en filt/poncho till Mor så hör av dig via mail, sms eller ring mig. Tel: 070-253 69 76.
Välkommen!

Rekommendationer
prev next