Facebook Boka tid direkt
Facebook

Lördagsöppet vissa helger!

on 14 aug 2018

För dig som har svårt att komma på behandling under veckan så har jag nu öppnat upp behandlingstider vissa lördagar under September och Oktober. Fler tider under lördagar kommer att läggas ut om efterfrågan är hög. Så gå in och kolla lite nu och då du som är intresserad.

Varmt Välkomna!

Rekommendationer
Efter att jag sovit på en Solenergi filt i ca 1 månad så är mitt senadrag är nästan helt borta! Och jag som tidigare haft så problem att sova för att jag brukade få senadrag ungefär varannan timme på natten.Det känns helt fantastiskt!
Tyra
Mitt förtroende för Monica är till 100%, hon kan verkligen sin sak och brinner för det hon gör. Hon anpassar också massagen efter vilket behov man har vid besöket.
Monica är en fantastik och jag rekommenderar henne varmt.
Agneta
prev next