Facebook Boka tid direkt
Facebook

Meditation

När vi mediterar tillsammans i en grupp blir upplevelsen så mycket starkare och kraftfullare. Så kom och meditera med mig i en trygg och fin miljö, redan när du tar första steget in i lokalen kan du känna att du kommer in i en lugn och avslappnad atmosfär långt ifrån vardagens slit och stress.
På min BokaDirekt sida kan du se när och var meditationerna kommer hållas.

Ibland kan livet kännas extra slitsamt, tungt och energilöst. Vi är inte alltid medveten om vad det är som tar vår energi, men här får du lära dig se att dina egna tankar är en stor energitjuv. Tankar som ofta är kopplade till arbete, familj, händelser, känslor mm mm. Genom meditationen kan du bli uppmärksam på vad det är som tar din energi, frigöra dig från det och även fylla på med ny energi. Vi varierar mellan att sitta i helt tyst meditation men även vägledas i meditation.

Välkommen till energifyllda meditationskvällar framöver. Dom är en perfekt stund för dig som har svårt hitta tiden själv att sitta ner och meditera. Meditationerna innefattas av enkla övningar där vi går in i oss själva, vårt allra innersta – det som representerar den vi ÄR. Jag kommer att guida dig dit först via enkla energihöjande övningar för att sedan gå vidare med bl a olika andningsövningar samt andra verktyg.  Allt för att öppna upp och aktivera kroppens egna funktioner. Övningarna kan ge dig redskap att sen själv gå inåt, finna din inre frid som i sin tur hjälper dig återfå ny energi och harmoni in i ditt liv.


Effekter som kan uppstå utav meditation – mindre stress, större närvaro, förbättrad sömn, mer ork och energi dagtid.

Obs! Du kan ha mediterat förut, till och med vara en van meditatör men ingen förkunskap behövs för att kunna vara med och delta. Utan alla är hjärtligt välkomna. Du behöver inte ta med dig något, allt finns på plats redan. Kom gärna i sköna och behagliga kläder.

Rekommendationer
prev next