Facebook Boka tid direkt
Facebook

Mors Dag 27 Maj

on 18 maj 2018

Fira Mors dag den 27 Maj med vackra blommor och en välgörande massage.
Hos mig handlar du enkelt ett presentkort via Bokadirekt.se, alternativt att du kommer förbi på min mottagning och köper direkt över disk av mig.

Dagen introducerades för första gången i Philadelphia USA redan 1905 och har sedan spridit sig vidare till Europa och resten av världen. I Sverige firade vi Mors dag för första gången år 1919, men det tog några decennier innan dagen uppmärksammades i någon större omfattning.
Alla mammor, mor- och farmödrar, bonusmammor osv – ja alla mammor är värda att firas på Mors dag. I år firar vi världens finaste mamma den 27 Maj. Varför inte bjuda henne på en välgörande massage?
Tänk så bra vi mår av en massagebehandling, och den stärker även vår fysiska och psykiska hälsa. Vid beröring utsöndras hormonet oxytocin som ger lugn och harmoni, hormonet sänker även blodtrycket och minskar halterna av stresshormoner. Massage ger ökad blodcirkulation, bättre matsmältning, lindra smärta och påskynda läkning.

Det är väl fina mamma värd!  

Rekommendationer
Efter att jag sovit på en Solenergi filt i ca 1 månad så är mitt senadrag är nästan helt borta! Och jag som tidigare haft så problem att sova för att jag brukade få senadrag ungefär varannan timme på natten.Det känns helt fantastiskt!
Tyra
Mitt förtroende för Monica är till 100%, hon kan verkligen sin sak och brinner för det hon gör. Hon anpassar också massagen efter vilket behov man har vid besöket.
Monica är en fantastik och jag rekommenderar henne varmt.
Agneta
prev next